Εξαρτήματα για Πισίνες

Φωτιστικά Πισίνας Led

Στην CapersHill θα βρείτε φωτιστικά πισίνας L.E.D. είτε σε λευκό χρώμα, είτε πολύχρωμα, διαφόρων μεγεθών και τύπων.
Με την νέα τεχνολογία, όπου οι πλακέτες των φωτιστικών βρίσκονται εμβυθισμένες σε ρητίνη, αποτρέποντας την εισροή νερού στα πλακίδια φωτιστικών, σας εξασφαλίζουμε φωτιστικά πολύ χαμηλής κατανάλωσης και μεγάλης αντοχής στον χρόνο.

Λευκά Εξαρτήματα Πισίνας (White line)

Inlets, vacuums, σχάρες πυθμένα, σχάρες υπερχείλισης, είναι τα λευκά εξαρτήματα που χρειάζεται κάθε πισίνα.
Στην Capershill θα βρείτε inlets και vacuums, διαμορφωμένα έτσι ώστε να εφαρμόζουν τέλεια σε κάθε επιφάνεια χωρίς να υπάρχουν προεξοχές (oscillating base).

Εξοπλισμός για Υδρομασάζ και Συστήματα Ευεξίας

Η εταιρεία μας εισάγει και διαθέτει λευκά εξαρτήματα για Jacuzzi. Με την κατάλληλη τεχνογνωσία, μπορούμε και κατασκευάζουμε χτιστά Jacuzzi που λειτουργούν με σμίξει νερού και αέρα.
Σε stainless steel εξοπλισμό, γενικά, υπάρχουν στο κατάστημα μας σκάλες για πισίνα διαφορών ειδών και τύπων, χειρολαβές (handrails) που γίνονται ειδικά για την κάθε πισίνα, σχάρες πυθμένα (main drain) για εξεζητημένες κατασκευές, ντουζιέρες για τον περιβάλλον χώρο της πισίνας, bubble beds που λειτουργούν με ειδικές αντλίες αέρα (blowers) και πολλά άλλα.

Καλύμματα Ασφαλείας Πισίνας

Υπάρχουν διαθέσιμα καλύμματα ασφαλείας για πισίνες όλων των τύπων, ενώ μπορούν να είναι πλήρως αυτοματοποιημένα είτε χειροκίνητα.
Παρέχουν ασφάλεια, εξοικονόμηση ενέργειας για όσους έχουν θερμαινόμενες πισίνες, και αποφόρτιση της πισίνας από ακαθαρσίες από τον περιβάλλοντα χώρο.