Υδροπάρκα και Παιχνιδότοποι Νερού

Τα τελευταία χρόνια η CapersHill, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες τις αγοράς , έχει επενδύσει στην απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων πάνω σε οτιδήποτε αφορά υδροπάρκα και παιχνιδότοπους νερού.

Ξεκινώντας από την μελέτη του χώρου, τον σχεδιασμό βάση των εκάστοτε αναγκών, την ηλεκτρομηχανολογική μελέτη, την προμήθεια και εγκατάσταση τσουληθρών και παιχνιδιών νερού και την ηλεκτρομηχανολογική εγκατάσταση, η εταιρεία μας μπορεί να προσφέρει ολοκληρωμένο πακέτο για την δημιουργία ενός υδροπάρκου.

Γίνεται ένας διαχωρισμός ανάλογα με τις ηλικίες στις οποίες απευθύνεται ο εκάστοτε χώρος. Ακολουθούν 3ις υποκατηγορίες:

Χώροι για Βρέφη

Στο συγκεκριμένο τομέα , κύριος μας συνεργάτης είναι η Aqua Drolics Ολλανδίας που ειδικεύονται στον χώρο και μπορούν να παρέχουν υλικό πολύ υψηλών προδιαγραφών.

Χώροι για παιδιά ηλικίας από 5 μέχρι 14 χρονών

Με σαφές πιο εξειδικευμένες απαιτήσεις, η εταιρεία μας σε συνεργασία με την εταιρεία Arihant Ινδίας, μπορεί να δημιουργήσει χώρους, όπου τα παιδιά μπορούν να διασκεδάζουν σε ένα περιβάλλον που κρατά το ενδιαφέρων τους, με πρώτο γνώμονα πάντοτε την ασφάλεια τους.

Τσουλήθρες για Ενήλικες

Η πλέον διαδεδομένη κατηγορία παιχνιδιών. Με συνεργάτες και πάλι την εταιρεία Arihant Ινδίας, μπορούμε και δημιουργούμε υδροπάρκα εξαιρετικής απόδοσης. Πέραν τούτου μπορούμε να αντικαταστήσουμε υφιστάμενες τσουλήθρες σε υδροπάρκα, με καινούργιες υψηλής τεχνολογίας, σχεδιασμού και αποδοτικότητας. Τέτοιου είδους εργασίες αναβαθμίζουν υφιστάμενα υδροπάρκα με όλες τις θετικές επιπτώσεις.