Επενδύσεις πισίνας

Η εταιρεία μας μέσα από τα χρόνια που είναι στο χώρο έχει κατασταλάξει στους βασικούς της προμηθευτές όσο αφορά επενδύσεις πισίνας, ως ακολούθως:

Παγκοσμίως διακεκριμένοι στο χώρο της επεξεργασίας μαρμάρου.
Η Ελληνική αυτή εταιρεία πρωτοπορεί στο χώρο, παρέχοντας υλικό πολύ ψηλής ποιότητας, έχοντας υπερσύχρονα εργοστάσια όπου τα μάρμαρα επεξεργάζονται βάση πολύ υψηλών προδιαγραφών και με τεράστια λεπτομέρεια, ενώ ταυτόχρονα διαθέτουν εμπειρογνώμονες οι οποίοι μπορούν να προσαρμόζονται και να εξελίσσονται μέσα από τις ανάγκες τις εκάστοτε εργασίας.
Μπορούν να ικανοποιήσουν τα πιο δύσκολα σχήματα πισίνας, ενώ ταυτόχρονα εναρμονίζονται με τις πιο δύσκολες αρχιτεκτονικές και αισθητικές απαιτήσεις.
Παρέχουν συνεχώς καινούργιες ιδέες βάση των αναγκών τις αγοράς, και όλα αυτά γίνονται σε τιμές πολύ ελκυστικές!

Κορυφαίος Ευρωπαίος (Ισπανία) κατασκευαστής πισίνας.
Με ψηφίδες πολύ υψηλής ποιότητας, με συνδεσμολογία που αποτρέπει την μετακίνηση των ψηφίδων μεταξύ τους και την κάνει πολύ εύκολη στην εγκατάσταση, και με πάμπολλους χρωματισμούς ψηφίδων αλλά και μίξεις, η Ezarri κατατάσσεται κορυφαία στο τομέα της.
Μπορεί να παρέχει προϊόν για την πισίνα σας, αλλά και περιβάλλον χώρους, βάση των δικών σας απαιτήσεων. Μπορείτε να δημιουργήσετε δικές σας προσμίξεις, ενώ πλέον μπορεί να παρέχει ψηφίδες υψηλής ευκρίνειας (high definition) με φωτογραφίες ή εικόνες δικής σας επιλογής.

Οι ειδικοί πάνω σε θέματα υγρομόνωσης.
Από την εταιρεία αυτή εισάγουμε τα καλύτερα και πιο εξειδικευμένα μονωτικά υλικά για την πισίνας σας. Μόνωση και δίκτυ, εποξικούς πηλούς και water-stop είναι τα κύρια υλικά που εισάγουμε από την εταιρεία Volteco. Υλικά που εγγυώνται την καλύτερη μόνωση της εκάστοτε κολυμβητικής δεξαμενής.